Antena 3 CNN Actualitate Social Miron Cozma primește pensie de victimă a mineriadelor. Ce sumă încasează lunar ”Luceafărul Huilei”

Miron Cozma primește pensie de victimă a mineriadelor. Ce sumă încasează lunar ”Luceafărul Huilei”

Miron Cozma primește pensie de victimă a mineriadelor. Ce sumă încasează lunar ”Luceafărul Huilei”
11 Mar 2018   •   15:52

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, beneficiaza lunar de o pensie speciala in calitate de victima a mineriadelor. 

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a stabilit ca Miron Cozma este victima a mineriadelor si ca trebuie sa primeasca o pensie lunara, informează stirilekanald.ro.

”Pentru mine, e o mare realizare, si pentru mineri. Faptul ca ani de zile Miron Cozma si minerii si-au atras oprobriul public si nimeni nu a facut nimic, guverne si presedinti de tara nu au facut altceva decat sa ii exonereze pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti, iata ca Curtea Europeana de la Strasbourg a decis acceptarea mea ca victima in dosar”, declara, in 2015, Miron Cozma.

El a mai spus atunci ca primeste o pensie, ca victima a Mineriadelor, in valoare de 1.489 de lei: ”Vreti sa va arat ca am o pensie de 1.489 lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casa. Cu ce am prosperat? Facand 11 ani de inchisoare”.

×
Subiecte în articol: Miron Cozma pensie victima
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close