Antena 3 Actualitate Social Mirosul de fum din Palatul Parlamentului, cauzat de unele lucrări de mentenanţă

Mirosul de fum din Palatul Parlamentului, cauzat de unele lucrări de mentenanţă

27 Feb 2018   •   13:26
Mirosul de fum din Palatul Parlamentului, cauzat de unele lucrări de mentenanţă

Update:  Camera Deputaţilor a transmis, marţi, că informaţiile potrivit cărora ar fi izbucnit un incendiu în Palatul Parlamentului nu se confirmă, iar fumul din clădire este cauzat de unele lucrări de mentenanţă în unul dintre tunelurile de la subsol.

„Ca urmare a unor relatări apărute în această dimineaţă în mass-media referitoare la incendiul din Palatul Parlamentului, facem următoarele precizări: în subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanţă, activităţi curente de reparaţie şi întreţinere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum, care a fost aspirat de sistemul de ventilaţie, fără a produce însă vreun pericol. Precizăm, de asemenea, că nu a fost nevoie de evacuarea personalului sau de alte măsuri specifice de urgenţă, aşa cum apare în unele relatări de presă”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor, potrivit news.ro.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit, marți, în Parlamentul României. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care fac verificări.

Potrivit primelor informații, deocamdată nu a fost identificată sursa acestui incendiu. 

Se simte un miros puternic de fum pe holurile Parlamentului, la etajul trei, în zona Senatului.

Știre în curs de actualizare. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close