Antena 3 CNN Actualitate Social Misterul celei mai bizare morți din România, pe cale de a se elucida. Ce au găsit anchetatorii în calculatorul victimei

Misterul celei mai bizare morți din România, pe cale de a se elucida. Ce au găsit anchetatorii în calculatorul victimei

Misterul celei mai bizare morți din România, pe cale de a se elucida. Ce au găsit anchetatorii în calculatorul victimei
Sursa foto: Foto: BZI
23 Aug 2019   •   13:28

Misterul celei mai bizare morți din România este pe cale de a se elucida. Anchetatorii au reușit să găsească detalii incredibile în calculatorul victimei care i-a ajutat să facă lumină. 

Pe 11 noiembrie 2016, Sabin Șerban, un elev model și fiu de ofițer SRI era găsit mort în apartamentul pe care părinții lui îl dețineau în cartierul Alexandru cel Bun din Iași. Băiatul a fost găsit înjunghiat, ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă a fost sinucidere sau crimă. 

După doi ani de cercetări, anchetatorii sunt pe punctul de a închide dosarul. Motivul? Polițiștii au ajuns la concluzia că Sabin s-a sinucis, dar a plănuit totul în amănunt pentru ca totul să pară o crimă "ca la carte". 

Experții în IT au avut mult de muncă în cazul Sabin Șerban. În urma analizelor de specialitate, au aflat care a fost ultima căutare pe internet, de pe dispozitivele ce îi aparțineau băiatului, iar ultima căutare pe google era  "în cât timp se instalează Rigor Mortis", adica rigiditatea cadaverică. 

Această căutare pe Google se pare că a fost ultima etapă din planul său de a-și înscena moartea violentă, scrie BZI. 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close