Antena 3 CNN Actualitate Social Momentul în care un elicopter privat aterizează pe şosea, lângă mânăstirea Lainici. Poliţia face anchetă

Momentul în care un elicopter privat aterizează pe şosea, lângă mânăstirea Lainici. Poliţia face anchetă

Momentul în care un elicopter privat aterizează pe şosea, lângă mânăstirea Lainici, au fost prezentate luni, la Antena 3 CNN.

de Gabriela Mladin    |    21 Noi 2022   •   15:22

Este anchetă acum a poliţiei, după ce un elicopter privat a aterizat pe șosea, pe drum public, în apropierea mănăstirii Lainici din județul Gorj. 

La bordul aeronavei se afla directorul editoral al publicației "Lumea Credinței". 

Elicopterul l-a adus la mănăstire pe Răzvan Bucuroiu, director editorial la "Lumea Credinței".

Duminică, jurnalistul a transmis că nu el a pilotat elicopterul și nici nu este proprietarul acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii gorjeni au deschis o anchetă după ce, sâmbătă, un elicopter privat a aterizat lângă Mănăstirea Lainici, iar circulația în zonă a fost blocată.

Operatorul de elicopter care a aterizat la mânăstirea Lainici a luat o amendă de 4.000 de lei, pentru că a "parcat" elicopterul în parcarea autoturismelor.

"În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea Mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat și sancționat operatorul de transport aerian, în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravențională, în cuantum de 4.000 lei", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: elicopter Mănăstirea Lainici
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close