Antena 3 CNN Actualitate Social Ce mesaj a primit Monica Anghel de la Diana Şoşoacă după ce a imitat-o într-o emisiune TV: "Cred că nu doar eu am această impresie"

Ce mesaj a primit Monica Anghel de la Diana Şoşoacă după ce a imitat-o într-o emisiune TV: "Cred că nu doar eu am această impresie"

Monica Anghel a povestit în emisiunea De-a viaţa ascunselea de la Antena 3 momentul în care a imitat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă. Mai mult, artista a dezvăluit şi reacția politicianului după interpretarea sa.

Ce mesaj a primit Monica Anghel de la Diana Şoşoacă după ce a imitat-o într-o emisiune TV: "Cred că nu doar eu am această impresie"
Sursa foto: Colaj Antena 3/Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Feb 2022   •   22:13

Artista Monica Anghel a vorbit despre momentul în care a imitat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă într-o emisiune TV.

Întrebată cine i-a propus această idee, Monica Anghel spus:

”Evident că Toni Grecu. De altfel, pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor.

Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: băi, te felicit, întradevăr semeni cu mine", a spus Monica Anghel la emisiunea "De-a Viaţa ascunselea" de la Antena 3.

Cum o descrie Monica Anghel pe Diana Șoșoacă 

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi", a mai spus Monica Anghel, potrivit impact.ro

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă monica anghel
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close