Antena 3 CNN Actualitate Social Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel
15 Sep 2018   •   10:33

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, iar acum se pregătesc să ajungă și în fața altarului.

Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo s-a însurat cu cea de-a doua sa soție, Alina Vidican, însă de această dată a refuzat să-i mai fie naș.

„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind”, – a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali nu a trecut cu vederea faptul că Borcea va fi tată din nou: „Să vedem cum o să se descurce cu nouă  copii. Asta e important”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

×
Subiecte în articol: Becali Valentina Pelinel Cristian Borcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close