Antena 3 CNN Actualitate Social Ne așteaptă o criză alimentară? Ce spun oamenii de afaceri din România: Avem și noi scăderi de 20%

Ne așteaptă o criză alimentară? Ce spun oamenii de afaceri din România: Avem și noi scăderi de 20%

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este ”Dacă ne așteaptă o criză alimentară în Europa”. Au fost imagini din Spania, cu oamenii care dau buzna în magazine. Omul de afaceri Frank Timiș a vorbit în exclusivitate, pentru Antena 3, a vorbit despre modul cum sunt gestionate lucrurile în România.

Ne așteaptă o criză alimentară? Ce spun oamenii de afaceri din România: Avem și noi scăderi de 20%
29 Apr 2020   •   16:43

”Dacă în luna martie a fost acel fenomen când lumea a dat buzna în magazine să facă stocuri de frica de a nu mai găsit stocuri suficiente, în această lună lucrurile s-au echilibrat. Pentru că oamenii stau în casă, nu consumă, există incertitudinea viitorului. Volumele pe care fabricile le pun la dispoziție, chiar și importurile au scăzut. Avem scădere la firma noastră de 20% pe toată linia de bussiness.

Dacă în continuare, lumea va sta în casă, viitorul nu arată bine, scăderea va ajunge la 30%. Asta e valabilă la toate industriile de afaceri. E greu să ne imaginăm că un minister să facă ceva pentru agircultură când sunt probleme cu șomajul, bani de la stat va veni din ce în ce mai puțini.”, a zis Frank Timiș.

×
Subiecte în articol: afaceri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close