Antena 3 CNN Actualitate Social De ce a murit fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu. Rezultatele necropsiei

De ce a murit fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu. Rezultatele necropsiei

De ce a murit fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu. Rezultatele necropsiei
de M.Z.    |    11 Oct 2016   •   13:36

Ion-Vladimir Theodorescu, fiul academicianului Răzvan Theodorescu, a murit în urma unui şoc toxic, ce ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos, potrivit primelor concluzii ale necropsiei. 

"Cauza morţii a fost violentă, ea datorându-se şocului toxic, cauzat de intoxicaţia posibilă cu venin, provocată de o muşcătură, posibil de şarpe veninos. Dar până când nu vom avea toate examenele complementare, cu certitudine nu putem spune", a declarat, marţi, doctorul Mihaela Popescu, şefa Serviciului de Medicină Legală (SML) Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, bărbatul ar fi putut supravieţui dacă se prezenta la o unitate medicală şi i se administra ser antiviperin. 

"Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul în sistemul sangvin. (...) Cu ser antiviperin ar fi putut supravieţui", a precizat şefa SML Argeş. 

Ion-Vladimir Theodorescu a fost găsit mort, în urmă cu o zi, în casa de vacanţă a familiei din comuna argeşeană Corbeni. Cadavrul a fost descoperit de nişte vecini, care au sunat la 112

"Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost găsit decedat într-o locuinţă din localitatea Corbeni. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care efectuează verificări", a declarat agentul Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. 

Din primele cercetări a reieşit că Ion-Vladimir Theodorescu ar fi acuzat în ultimele zile unele probleme de sănătate, după ce a fost muşcat de un şarpe în timpul unei excursii în zona montană a judeţului Buzău, însă a refuzat să se ducă la spital. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: necropsie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close