Antena 3 CNN Actualitate Social Nelu Iordache, dezvăluiri despre statul paralel: DNA mi-a cerut denunțuri împotriva Elenei Udrea și a lui Ludovic Orban

Nelu Iordache, dezvăluiri despre statul paralel: DNA mi-a cerut denunțuri împotriva Elenei Udrea și a lui Ludovic Orban

Nelu Iordache, dezvăluiri despre statul paralel: DNA mi-a cerut denunțuri împotriva Elenei Udrea și a lui Ludovic Orban
30 Iul 2018   •   16:05

Omul de afaceri Nelu Iordache, supranumit regele asfaltului, face dezvăluiri incendiare despre statul paralel.

Nelu Iordache a declarat că a fost amenințat de fostul premier Victor Ponta, la puțin timp după ce dosarul său ajunsese la DNA.

”M-am întâlnit cu premierul Victor Ponta pe Aeroportul din Bacău în noiembrie 2012, la puțin timp după ce DLAF sesizase DNA. Victor Ponta mi-a zis pe pistă ca mi-a trimis dosarul la DNA și că o să aibă grijă să fiu arestat. Fac o paranteza: în vara lui 2012 pe posturile de televiziune importante incepuse deja “jihadul” împotriva mea, în care eram zugrăvit drept un hoț, un bandit, care a furat banii de autostradă”, a declarat Iordache.

Întrebat de jurnaliștii de la luju.ro dacă la DNA au existat presiuni asupra lui să mai denunțe și alte persoane în afara lui Silaghi, Nelu Iordache a spus că da.


”Mi s-a cerut să fac denunț împotriva fostul ministrul Anca Boagiu, împotriva Elenei Udrea, dar și împotriva actualului președinte al PNL Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor. Mi s-a cerut asta în repetate rânduri. I-am întrebat: “Dar pe alții nu îi vreți?” Și mi s-a răspuns că nu. Interesant, nu-i așa?”, a mai declarat el.

 

×
Subiecte în articol: iordache dezvaluiri statul paralel DNA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close