Antena 3 CNN Actualitate Social Nepoţii lui Gheorghe Dincă, batjocoriţi la şcoală de către colegi. „Zi, bă, că bunicul tău e monstrul din Caracal. Sânge de criminal”

Nepoţii lui Gheorghe Dincă, batjocoriţi la şcoală de către colegi. „Zi, bă, că bunicul tău e monstrul din Caracal. Sânge de criminal”

Nepoţii lui Gheorghe Dincă, batjocoriţi la şcoală de către colegi. „Zi, bă, că bunicul tău e monstrul din Caracal. Sânge de criminal”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
25 Sep 2019   •   14:58

Nepoţii lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal în cazul ororilor de la Caracal,  au refuzat să mai aibă contact cu colegii după ce aceştia i-ar fi agresat verbal şi ameninţat cu bătaia. Copiii sunt afectaţi pentru că li se spune că au „sânge de criminal“ şi că inclusiv părinţii lor sunt suspectaţi de trafic de persoane. Presupusul criminal din Caracal are patru copii şi cinci nepoţi. 

Unul dintre copii ar fi fost umilit de către colegi chiar în prezenţa unui dascăl. “Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal, strigau la el. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală”, au povestit apropiaţi ai familiei Dincă.

Citește întreaga știre pe Adevărul

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal nepoti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close