Antena 3 CNN Actualitate Social Nicolas Cage, impresionat de mâncarea din România. Gestul surprinzător al artistului

Nicolas Cage, impresionat de mâncarea din România. Gestul surprinzător al artistului

Nicolas Cage, impresionat de mâncarea din România. Gestul surprinzător al artistului
Sursa foto: foto: stiridecluj.ro
03 Iun 2019   •   21:19

Celebrul actor Nicolas Cage a primit Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale, în cadrul TIFF 2019 – desfășurat la Cluj-Napoca – însă, dincolo de toate realizările cinematografice care i-au adus notorietate, s-a dovedit a fi un iubitor al României, al zonelor rurale din țara noastră și, nu în ultimul rând, al mâncărurilor tradiționale românești.

Extrem de curios și dornic să afle cum trăiesc și ce mănâncă oamenii din zona Clujului, Nicolas Cage a poposit, vineri și sâmbătă, la Restaurantul Da Pino, acolo unde a servit preparate culinare care l-au făcut, pur și simplu, să se lingă pe degete. Gurmand, Nicolas Cage a ales, în prima seară, să consume preparate din pește și fructe de mare – branzino/ san pietro (Jon dori)/calcan/Homar/ Saint Jack -, apoi, în seara de sâmbătă, a ”încercat” și a fost impresionat de meniul românesc, scrie cancan.ro.

Celebrul actor nu a consumat alcool, dar s-a delectat cu pieptul de gâscă, cu renumita varză à la Cluj și cu sosul de prune. Totuși, momentul culminat al festinului l-a constituit… mămăliguța cu brânză și smântână, alături de cârnații suculenți și nelipsita slăninuță afumată. Nicolas Cage a savurat mâncarea tradițională românească, iar faptul că a cerut un… supliment la mămăliguța cu smântână spune totul.

La final, Nicolas Cage și-a lăsat semnătura în restaurantul Da Pino din Cluj-Napoca, acolo unde – de altfel –  au servit masa, de-a lungul timpului, și alte personalități ale lumii artistice sau sportive, precum Alain Delon sau Ilie Năstase.

×
Subiecte în articol: mancare România
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close