Antena 3 CNN Actualitate Social Nimeni nu este de vină pentru surparea şoselei de la Eroilor. Aceasta este prima concluzie a constructorului

Nimeni nu este de vină pentru surparea şoselei de la Eroilor. Aceasta este prima concluzie a constructorului

Nimeni nu este de vină pentru surparea şoselei de la Eroilor. Aceasta este prima concluzie a constructorului
de M.Z.    |    14 Dec 2015   •   08:36

Nimeni nu este de vină pentru surparea şoselei din zona Eroilor - aceasta este prima concluzie a constructorului care spune că ştia că solul este nisipos. 

 
Nici cei de la Metrorex nu sunt surprinşi de problemele apărute pentru că, spun ei, asemenea lucruri s-au întâmplat şi în capitale europene importante. 
 
Între timp, 14 persoane au fost evacuate. Primăria Capitalei ia în calcul acum sancţionarea celor vinovaţi. 
 
Constructorul a chemat de urgenţă o echipă de proiectanţi din Italia care, împreună cu specialişti români, să evalueze situaţia şi să decidă care sunt paşii următori. Chiar şi aşa, italienii nu consideră că ar fi cineva vinovat.
 
Nici directorul interimar al Metrorex nu a fost luat prin surprindere de cele întâmplate şi spune că sunt incidente care au loc în toată lumea.
 
Primăria Capitalei însă nu pare de aceeaşi părere. A convocat o şedinţă de urgenţă şi studiază măsurile care trebuie luate pentru următoarele 30 de zile, cât ar putea dura remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.
 
Până atunci, bucureştenii care au drum prin zona Eroilor sunt sfătuiţi să evite deplasarea acolo pentru că se anunţă un trafic de coşmar. 
 

×
Subiecte în articol: RATB Eroilor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close