Antena 3 CNN Actualitate Social Noaptea Muzeelor. Peste 100 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee

Noaptea Muzeelor. Peste 100 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee

Noaptea Muzeelor. Peste 100 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mai 2018   •   17:22

Noaptea Muzeelor. Jandarmeria Capitalei va asigura, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ordinea şi siguranţa publică în zona a 16 instituţii culturale din Bucureşti deschise publicului cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor.

Noaptea Muzeelor. Peste 100 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee şi la alte instituţii culturale din Capitală şi vor patrula pe principalele trasee de deplasare ale vizitatorilor pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii publice.

Noaptea Muzeelor. Jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde există mari aglomerări de persoane, în staţiile RATB şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către obiectivele deschise.

Noaptea Muzeelor. Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Capitalei le recomandă celor care participă la acest eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor aflate în apropiere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Noaptea Muzeelor jandarmi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close