Antena 3 CNN Actualitate Social Noi acuzații de malpraxis la spitalul Sanador. O femeie ar fi murit din cauza diagnosticării greșite

Noi acuzații de malpraxis la spitalul Sanador. O femeie ar fi murit din cauza diagnosticării greșite

Noi acuzații de malpraxis la spitalul Sanador. O femeie ar fi murit din cauza diagnosticării greșite
25 Oct 2018   •   15:54

Trei tineri acuză Spitalul privat Sanador din București că mama lor a fost diagnosticată greşit de trei ori, fapt ce i-ar fi  afectat starea de sănătate a femeii, care a murit în urma unui Atac Vascular Cerebral (AVC). Medicii, însă, spun că pacienta a fost îngrijită corect şi că familia a semnat pentru fiecare act medical efectuat.

„Mama a fost aici la un control de rutină. S-a văzut că s-ar putea să facă un AVC şi nu i s-a spus de riscurile acestui AVC. Apoi a făcut AVC, a fost internată aici, a ieşit din AVC şi tot avea dureri, nu se simţea bine. A început în iunie, apoi a făcut AVC în august şi a venit aici de 4 ori. Avea dureri puternice la stomac. I s-a dat de trei ori diagnostic greşit că ar fi avut infecţie la stomac. În final, avea ceva tot de AVC în sensul că avea o venă înfundată. Acum a fost operată şi ne-a spus că moare. (…) Toţi doctorii, din ce am văzut, sunt incompetenţi. Abia a patra oară au văzut că e blogaj de sânge. (…) O să îi dăm în judecată şi să fim siguri că nu s-a greşit cum s-a greşit la ceilalţi pacienţi, la copil. Vrem să fim sigur că nu o sa mai treacă oameni prin ce treceam noi”, a declarat Constantin Rotariu, unul dintre copiii femeii.

Acesta a spus că toate cheltuielile medicale plătite către spitalul privat, pentru îngrijirea mamei sael, se ridică la 30.000 de euro. Fratele său, George Rotariu, susține că medicii nu le-au permis să o mute pe mama lor, atunci când au vrut să o ducă la o clinică din străinătate.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: femeie malpraxis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close