Antena 3 CNN Actualitate Social Noi avarii RADET. Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6

Noi avarii RADET. Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6

Noi avarii RADET. Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Noi 2019   •   13:37

AVARII RADET. Furnizarea agentului termic în zona Fundeni se sistează pentru un interval de maximum 24 de ore, ca urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, care ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă.

AVARII RADET. Potrivit unui comunicat al RADET, cinci puncte termice şi două instituţii sunt afectate de această avarie.

AVARII RADET. Totodată, se sistează agentul termic până la ora 24.00 în cartierul Aviaţiei, ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziţionată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil. Magistrala are o vechime de 36 de ani, iar înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an.

AVARII RADET. Tot joi, se sistează agentul termic, pentru maximum 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă - conductă Dn400, reţeaua fiind veche de 54 de ani.

AVARII RADET. RADET îşi cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat şi precizează că în ultimii doi ani a început un amplu program de înlocuire şi modernizare a conductelor de termoficare, însă trebuie să avem în vedere faptul că sistemul de termoficare a fost construit în 20 de ani, ceea ce înseamnă un ritm de 50 km/an, se mai precizează în comunicat. 

×
Subiecte în articol: RADET agent termic
Parteneri
x close