Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre Elena Udrea! Ar putea fi judecată contestaţia arestului preventiv

Noi detalii despre Elena Udrea! Ar putea fi judecată contestaţia arestului preventiv

Noi detalii despre Elena Udrea! Ar putea fi judecată contestaţia arestului preventiv
06 Oct 2018   •   16:16

Sâmbătă, ar putea fi judecată contestaţia arestului preventiv depusă de Elena Udrea, anunţă avocatul acesteia, Veronel Rădulescu.

În urma contestaţiei, Udrea ar putea primi o altă măsură preventivă, mai blândă, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul judiciar. 

Elena Udrea face tot posibilul să iasă de după gratiile închisorii din San Jose, unde se află de mai bine de două zile. A depus recurs la măsura arestării de două luni la care a fost supusă şi acum aşteaptă să fie dusă în faţa instanţei.

„Urmează să fie prezentată unui judecător de la tribunalul din San Jose unde va expune şi argumentele care ar putea fi respinsă cererea de arestare preventivă, atunci se vor discuta şli aspectele privitoare la copil, la statutul de refugiat, şi sperăm într-o soluţie pozitivă”, a declarat Viorel Rădulescu.

Avocatul Elenei Udrea susţine că a vorbit cu clienta sa şi că aceasta încearcă să facă faţă cât mai bine situaţiei.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost ridicate de pe stradă, miercuri seara, de Interpolul din Costa Rica, iar apoi au fost arestate pentru două luni. Atât fostul ministru al Tursmului cât şi fosta şefă DIICOT erau căutate pe baza unor mandate internaţionale, întrucât ambele au fost condamnate definitiv în România. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea contestatie arest preventiv
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close