Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre femeia care a fost găsită moartă în Argeș. Mărturia cutremurătoare a mamei Andreei

Noi detalii despre femeia care a fost găsită moartă în Argeș. Mărturia cutremurătoare a mamei Andreei

Noi detalii despre femeia care a fost găsită moartă în Argeș. Mărturia cutremurătoare a mamei Andreei
01 Oct 2018   •   13:15

Părinții Andreei Țurlea, tânăra ucisă în localitatea argeșeană Călinești, sunt îngenuncheați de durere. Imaginea cu fiica lor zăcând într-o baltă de sânge în casă nu o vor putea uita vreodată și se gândesc cu groază la momentul în care vor fi nevoiți să le spună nepoților lor ce a pățit Andreea. Cu inima sfâșiată și lacrimi în ochi, mama tinerei a făcut publice câteva mesaje cutremurătoare pe Internet.

La câteva ore după ce și-a descoperit fiica înjunghiată mortal în casă, Mihaela Vasilescu și-a schimbat atât imaginea de copertă de pe Facebook, unde a pus un semn de doliu, dar și pe cea a profilului, unde a adăugat una cu ea și Andreea. Unii dintre prietenii virtuali care nu aflaseră încă de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale au întrebat-o ce i s-a întâmplat, iar ea le-a răspuns: “Cineva mi-a omorât copilul / Erai sufletul lui mama. Nu am învățat cum să pot să merg mai departe fără tine…”.

Asasinarea a șocat întreaga comunitate, iar mama Andreei a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe și susținere din partea cunoscuților, scrie cancan.ro.

×
Subiecte în articol: femeie Argeş marturie detalii parinti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close