Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat și doi spanioli cu afaceri în România. Cum își găsea italianul clienții

11 Feb 2019   •   17:42
Noi detalii despre Matteo Politi. Falsul medic a operat și doi spanioli cu afaceri în România. Cum își găsea italianul clienții Foto: Facebook

Costul mediu al intervenţiile chirurgicale făcute de medicul fără studii a fost de 1.000 de euro, susțin surse judiciare. Cel puțin 16 femei operate de Matteo Politi au dat deja declaraţii la Secţia 4 din Capitală, însă niciuna dintre acestea nu a vrut, până acum, să depună plângere împotriva suspectului. 

Printre clienţii falsului medic italian s-ar fi aflat inclusiv şi doi bărbaţi, spanioli cu afaceri în România, care i-au cerut aşa-zisului specialist să le scoată pungile de sub ochi, scrie libertatea.ro. 

Pacienţii care ajungeau pentru analize medicale în clinicile private din Capitală erau îndemnaţi să apeleze la „specialistul” Matteo Politi. Bărbatul era prezentat de clinici ca un renumit chirurg, venit de peste ocean, să opereze în România. 

Falsul medic obişnuia să-şi petreacă nopţile în cluburile de fiţe din Bucureşti. Aici, Politi intra în vorbă cu domnişoare, cărora le spunea că le poate face să arate mult mai bine. 
 

Parteneri
x close