Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre starea celor șase răniţi în accidentul din Argeş. Unul dintre ei a fost operat

Noi detalii despre starea celor șase răniţi în accidentul din Argeş. Unul dintre ei a fost operat

Noi detalii despre starea celor șase răniţi în accidentul din Argeş. Unul dintre ei a fost operat
30 Iun 2017   •   11:27

Directorul medical adjunct al Spitalului Militar Central, medicul Mariana Jinga, a declarat că unul dintre militarii răniți a fost internat la Secţia Ortopedie, având fracturi de oase lungi, potrivit news.ro.

Alţi doi militari răniţi în accident sunt internaţi la Secţia de Chirurgie toracică, starea lor fiind bună.

Încă doi dintre cei aflaţi la Spitalul Militar Central prezintă traumatisme cranio-cerebrale şi vertebro-medulare, dar acestea nu sunt severe şi nu provoacă deficienţe motorii.

Trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi, joi seara, după ce un vehcul care îi transporta din poligonul de la Cincu către Câmpulung Muscel s-a răsturnat într-o râpă, în zona comunei Dâmbovicioara, din judeţul Argeş. Şase dintre răniţi au fost aduşi cu elicoptere şi cu ambulanţe la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgenţă “Regina Maria” din Braşov şi unul la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Ion Jianu” din Piteşti.

 

×
Subiecte în articol: raniti accident Argeş operat raniti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close