Antena 3 Actualitate Social Noi dezvăluiri despre violențele din 10 august. Imagini care răstoarnă ancheta procurorilor - VIDEO

Noi dezvăluiri despre violențele din 10 august. Imagini care răstoarnă ancheta procurorilor - VIDEO

18 Aug 2018   •   18:15
Noi dezvăluiri despre violențele din 10 august. Imagini care răstoarnă ancheta procurorilor - VIDEO

Apar noi informații despre protestul din 10 august. În imagini, apar indivizi care au fețele acoperite și țin în mâini sticle incendiare. 

Viceprimarul Capitalei face acuzații grave, spunând că Parchetul nu a luat poziție față de plângerile penale depuse de Poliție, în cazul protestului care a degenerat. Acesta a mai precizat că au fost inventariate bunurile distruse, iar săptămâna viitoare se va adresa din nou Parchetului. 

„Am formulat plângere penală, dar Parchetul de pe lângă judecătoria Sector 1 nu a înțeles să ne dea acte și date suplimentare. Noi am atras atenția că în Piața Victoriei, mai multe persoane au amplasat tabere de tip camping. Primăria București a inventariat bunurile distruse, iar săptămâna viitoare vom vedea ce unitate de Parchet ne va solicita să depunem aceste lămuriri pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate de aceste infracțiuni de distrugere”, Aurelian Bădulescu, viceprimar București. 

×
Subiecte în articol: proteste imagini ancheta procurori

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close