Antena 3 CNN Actualitate Social Noi indicii despre rețeaua de trafic de carne vie, care ar avea legătură cu Gheorghe Dincă

Noi indicii despre rețeaua de trafic de carne vie, care ar avea legătură cu Gheorghe Dincă

Noi indicii despre rețeaua de trafic de carne vie, care ar avea legătură cu Gheorghe Dincă
08 Aug 2019   •   10:15

Avocaţii implicaţi în acheta crimelor scot la iveală tot mai multe indicii potrivit cărora Gheorghe Dincă îşi răpea victimele cu scopul de a le vinde traficantilor de carne vie. Nici anchetatorii nu exclud aceasta varianta, dovada faptul ca au decis largirea cercului de suspecti care ar fi putut să-l ajute pe Gheoghe Dincă.

Avocatul familiei Luizei Melencu spune că deţine date și informații care, deşi nu pot fi făcute publice pentru moment, ar arată că fata a fost victima unei rețele de trafic de persoane din care făcea parte Gheorghe Dincă. 

”Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă. ”, a spus Pop.

Tonel Pop a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de suspecţi şi vizează apropiații lui Gheorghe Dincă, pentru a identifica posibili colaboratori în săvârșirea faptelor odioase. 

"Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia" 

Şi declaraţiile primului apărător din oficiu al lui Gheorghe Dincă întăresc ideea că planul iniţial al monstrului nu presupunea uciderea Alexandrei. Faptul că a găsit-o pe fata cu telefonul în mână ar fi fost factorul declanşator al crimei, susţine avocatul Bogdan Alexandru.

Inculpatul a spus că a plecat la solicitarea Alexandrei pentru a-i lua niște medicamente și să cumpere ceva de mâncare. Așa s-a justificat plecare de acasă. Că dânsul apoi s-a dus și a mai luat și o cartelă și a mai dat și un telefon nu mai e un secret. Am fost destul de explicit. dânsul când s-a întors acasă și a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână s-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar nu se gândea că o omoară. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close