Antena 3 CNN Actualitate Social Noi probleme la metrou! Se circulă cu dificultate pe magistrala Pipera-Berceni. Aglomerație și haos la Piața Victoriei (VIDEO)

Noi probleme la metrou! Se circulă cu dificultate pe magistrala Pipera-Berceni. Aglomerație și haos la Piața Victoriei (VIDEO)

Noi probleme la metrou! Se circulă cu dificultate pe magistrala Pipera-Berceni. Aglomerație și haos la Piața Victoriei (VIDEO)
04 Apr 2019   •   19:01

Update: În ultima vreme sunt tot mai dese problemele tehnice înregistrate la metroul bucureştean. Preşedintele Sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, a declarat că tulburarea traficului pe M2 (Pipera- Berceni) este produsă de liniile care sunt foarte uzate în zona Piaţa Romană. Din acest motiv fiecare tren are restricţie de viteză, iar orarul garniturilor a fost dat peste cap.

Update: Călătorii au fost anunțați că la aceasta oră circulația se desfășoară normal, cu respectarea programului. A fost o defecțiune la uși, aceasta fiind o consecință a nerespectării regulilor de circulație și a anunturilor din stații. A fost aglomerat fiind oră de vârf, informează surse Metrorex.

Știre inițială: Noi problemele la metrou, joi seară, pe magistrala M2, Pipera-Berceni. Trenurile circulă cu dificultate din cauza unor probleme tehnice. 

Problemele la metrou au apărut în jurul orei 18:00, o oră la care magistrala M2 Pipera-Berceni este foarte aglomerată, în condițiile în care mulți oameni care lucrează în zona de nord a Capitalei ies atunci de la serviciu. 

Călătorii au fost informați, prin difuzoarele din stații, că se circulă greu, din cauza unor probleme tehnice. La stația Aurel Vlaicu, un tren a fost oprit la scurt timp după ce a pornit, iar la Piața Universității un tren a fost blocat în tunel. 

Peroanele stațiilor de metrou Aurel Vlaicu și Aviatorilor sunt pline de călători care așteaptă trenul. Potrivit unui martor, la stația Aviatorilor călătorii au fost dați jos din metrou și au așteptat aproape 30 de minute.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close