Antena 3 CNN Actualitate Social Nouă luni de la tragedia din Colectiv. "Aș da orice să-mi mai văd copilul"

Nouă luni de la tragedia din Colectiv. "Aș da orice să-mi mai văd copilul"

Nouă luni de la tragedia din Colectiv. "Aș da orice să-mi mai văd copilul"
30 Iul 2016   •   17:37

Un grup restrâns de persoane a participat, sâmbătă, la o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul "Colectiv", la împlinirea a nouă luni de la tragicul eveniment din octombrie 2015. 

În faţa clubului Colectiv, un sobor de preoţi a ţinut o slujbă religioasă în prezenţa câtorva persoane, printre care tineri răniţi şi rude ale celor decedaţi. 

"E o durere cu care va trebui să ne obişnuim. E fiul meu. Pentru mine viaţa s-a oprit. Aş da orice să-mi mai văd copilul. Doamne, sper să se facă dreptate. Cei care au legea şi dreptatea în mână să se gândească că au şi ei copii. Atât le zic. Oricui se poate întâmpla. Vă duceţi la un spectacol, la un concert şi se poate întâmpla oricui", a declarat mama unui tânăr care a pierit în incendiul din club. 

Femeia a adăugat că cei implicaţi direct în acest eveniment nu vor uita niciodată ceea ce s-a întâmplat. 

"Eu zic că este bine, încă rezistăm. Mulţumim tuturor celor prezenţi aici. Sperăm să nu uităm momentele respective, încă", a spus un tânăr, care a izbucnit în lacrimi în faţa camerelor de luat vederi. 

Un alt tânăr, rănit la o mână, a declarat că cele nouă luni de la incendiu au trecut greu, dar şi cu speranţă că se va rezolva acest caz. 

"Sunt foarte mulţi vinovaţi care nu sunt pedepsiţi. Sunt mulţi care au profitat, care şi-au făcut reclamă pe baza Colectiv. Cum poţi să trăieşti cu tine când faci treaba asta? Altă chestie, nu s-a învăţat nimic din asta. Uite la Spitalul de Arşi", a adăugat el, arătându-şi dezamăgirea faţă de numărul mic al participanţilor la această slujbă de pomenire. 

Slujba de pomenire a fost oficiată în faţa fostului club Colectiv de un sobor de preoţi delegaţi de Arhiepiscopia Bucureştilor. 

În urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 64 de persoane. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: victime colectiv colectiv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close