x close

Nu a fost dată vreo derogare la măsurile de prevenire sanitară în cazul înmormântării ÎPS Pimen

22 Mai 2020   •   21:17
Nu a fost dată vreo derogare la măsurile de prevenire sanitară în cazul înmormântării ÎPS Pimen Hepta/ captura video

Grupul de Comunicare Strategică susține că nu s-a dat nicio derogare de la măsurile de prevenire medicală în cazul înmprmântării ÎPS Pimen.

„Informaţiile pe care le avem sunt că nU a fost dată vreo «derogare»  de la măsurile de prevenire sanitară în cazul înmormântării IPS Pimen, întrucât măsurile pe care le-au comunicat organizatorii că le au în vedere nu contraveneau prevederilor HG şi ale Ordinului 1070/2020”, a transmis  Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

 Aproximativ 1.000 credincioşi au participat vineri, la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava, la slujba înmormântării ÎPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, oficiată de Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei Teofan, ÎPS Teodosie şi PS Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Sucevei şi Rădăuţilor, împreună cu un sobor de preoţi.  

Slujba înmormântării a fost precedată de slujirea Sfintei Liturghii, la care au participat deopotrivă autorităţi judeţene şi locale, preoţi, călugări, credincioşi, dar şi Prinţul Nicolae al României împreună cu soţia sa.

ÎPS Pimen, condus pe ultimul drum, pe sunete de bucium 

Citeşte mai multe despre:

ÎPS Pimen
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati