Antena 3 CNN Actualitate Social Nunta la cort se face doar vara?

Nunta la cort se face doar vara?

 Nunta la cort se face doar vara?
27 Iun 2017   •   11:03

Una dintre principalele prejudecati pe care le avem cand vine vorba de organizarea unei nunti la cort este ca aceasta se poate face doar vara, cand e cald afara. Nu prea ne gandim ca am putea face o nunta frumoasa la final de septembrie ori in octombrie cu o tema de toamna, recolta, folosind culorile acestui anotimp extraordinar.

Cea mai mare temere este legata de faptul ca afara se face frig pe parcursul noaptii, ca deja ziua s-a micsorat si soarele nu mai are putere ca vara. Ori din contra, e prea frig si prea devreme in aprilie – mai pentru a inchiria un cort pentru evenimente.

Astfel apar retinerile in a contacta o firma de inchirieri corturi pentru a discuta macar despre posibilitatea realizarii nuntii (sau a botezului, a petrecerii de aniversare, etc.) intr-un cadru deosebit, personalizat exact asa cum ne dorim.

Ceea ce nu stim, majoritatea dintre noi, este ca se pot organiza evenimente in corturi in orice perioada din an, chiar si iarna. Sunt firme care isi doresc organizarea petrecerii de sfarsit de an intr-un cort de evenimente pe care sa il amplaseze fie intr-una dintre locatiile companiei fie intr-o zona pitoreasca pe timpul iernii.

Corturile sunt dotate cu sistem de incalzire – incalzitoare – ce asigura o temperatura optima pentru confortul participantilor la petrecere. Este firesc sa existe incalzire in corturi asa cum vara exista si sistem de climatizare pentru aer conditionat.

In ultimii ani de zile dorinta de a realiza nunta la cort a crescut semnificativ, iar o data cu aceasta au crescut si pretentiile in ceea ce priveste locatia. Este lesne de inteles ca ne dorim si la corturi nunti cu acelasi confort pe care il gasim si la restaurante (sau chiar mai mult), insa el pare destul de greu de atins. Nu prea ne gandim ca ar putea fi aduse toalete mobile tip container, care sa arate cel putin la fel de bine ca unele construite ale unui restaurant, sau ca decorul poate fi in intregime personalizat ori ca prelatele si  structura corturilor pentru evenimente se imbina perfect eliminand orice fel de suspiciune in ceea ce priveste impermeabilitatea ori rezistenta la vant. Tot asa stau lucrurile si in ceea ce priveste frigul sau caldura din corturile de nunti. Pe timpul verii credem ca se va face cald si efect de sera intr-un cort, fara sa stim ca prelatele au insertie textila si sunt tratate pentru a respinge soarele si ca... oricum nunta (petrecerea) se intampla noaptea, cand soarele e de multa vreme apus. Cat despre primavara – toamna – iarna, cand afara nu e cald, ne gandim ca nu putem avea o petrecere reusita organizata la cort tocmai din pricina temperaturii scazute. Insa firmele de organizare evenimente care se respecta au rezolvat de ceva vreme aceasta provocare. Au montat sisteme de incalzire in corturi, sisteme mobile ce se pot adapta in functie de marimea cortului si de natura evenimentului. Si partea de lounge si zona de fumat se pot incalzi fie cu panouri pe curent fie cu incalzitoare de terasa, astfel intreaga zona de desfasurare a unui eveniment este asigurata cu caldura.

Piata de inchirieri de corturi de evenimente s-a dezvoltat si perfectionat atat de mult in ultimii ani incat chiar putem cauta un astfel de furnizor pentru a realizat un eveniment exact asa cum ne dorim, fara vreun rabat de la calitate. Asa cum in alte domenii de servicii exista expresia „full service”, tot asa si in acest domeniu, inchirieri corturi, se intalneste tot mai des notiunea de „servicii complete la cort”.

Putem astfel concluziona ca nu trebuie sa mai existe vreo emotie sau retinere atunci cand vine vorba de organizarea nuntilor la cort caci si aici standardul de confort si eleganta este la inaltime, la fel ca la salile de evenimente si restaurante sau chiar peste acestea, datorita flexibilitatii si multiplelor posibilitati de personalizare si decorare a corturilor pentru evenimente.

 

 

×
Subiecte în articol: nunta
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close