Antena 3 CNN Actualitate Social O adolescentă din Cluj și-a dat mama afară din casă, chiar în preajma Crăciunului. Femeia doarme la rude și nu are voie nici măcar să treacă prin locurile unde umblă fiica ei

O adolescentă din Cluj și-a dat mama afară din casă, chiar în preajma Crăciunului. Femeia doarme la rude și nu are voie nici măcar să treacă prin locurile unde umblă fiica ei

O adolescentă din Cluj și-a dat mama afară din casă, chiar în preajma Crăciunului. Femeia doarme la rude și nu are voie nici măcar să treacă prin locurile unde umblă fiica ei
Sursa foto: Foto: pexels.com
21 Dec 2018   •   20:31

O tânără din judeţul Cluj şi-a dat mama afară din casă prin sentinţă judecătorească, iar asta la scurt timp după ce ea a împlinit 18 ani. 

Mama ei e nevoită să evacueze locuinţa în preajma sărbătorilor şi, notează sursa citată, mai are o şansă făcând apel la Tribunalul Cluj. 

Instanţa din Dej care a dat sentinţa au mai dispus câteva obligaţii precum: mama trebuie să păstreze distanţa minimă de 100 de metri faţă de fiică, timp de şase luni, cum prevede ordinul de protecţie; interzice mamei să ia legătura cu fiica atât prin telefon, cât şi prin corespondenţă, scrie clujust.ro.

Tot mamei i se interzice „deplasarea pe traseul obişnuit al reclamantei de la locuinţa de domiciliu la şcoală, respectiv străzile _____, în zilele lucrătoare, zilnic în intervalul orar 7,30-8 am si 13-15“. 

Publicaţia citată a discutat cu mama tinerei care a spus că fata ar fi „agresivă“ şi „influenţată negativ de un iubit“. 

De partea cealaltă, adolescenta a declarat în instanţă că i-ar fi teamă să stea cu mama ei în locuinţă şi că ar fi ajuns să aibă atacuri de panică.

×
Subiecte în articol: femeie Cluj casa Crăciun evacuare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close