Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie și-a parcat mașina într-o intersecție din București. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor - VIDEO

O femeie și-a parcat mașina într-o intersecție din București. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor - VIDEO

O femeie și-a parcat mașina într-o intersecție din București. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Politia Locala Bucuresti - www.plmb.ro
24 Apr 2018   •   15:22

O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției de la Parcul Carol din București. 

„Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă.

Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare. Ea le-a spus oamenilor legii că a lăsat mașina acolo, fiindcă nu găsise niciun alt loc de parcare liber”, scrie Poliția Locală București.
 

×
Subiecte în articol: intersectie Politie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close