Antena 3 CNN Actualitate Social O fetiță de cinci ani a murit, după ce medicul a refuzat să o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltător

O fetiță de cinci ani a murit, după ce medicul a refuzat să o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltător

O fetiță de cinci ani a murit, după ce medicul a refuzat să o consulte. Motivul este de-a dreptul revoltător
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Feb 2018   •   22:17

O fetiță de cinci ani care suferea de astm broșic a murit, după ce medicul a refuzat să o consulte pe motiv că a ajuns cu zece minute întârziere la spital.

În urma unei anchete s-a descoperit că fetița nu a fost văzută de un medic, deși mama a solicitat un consult de urgență, doar că a ajuns la cabinet cu 10 minute întârziere.

Mama fetiței a precizat că a solicitat o vizită la domiciliu când a observat că micuța începea să respire tot mai greu, dar în schimb i s-a oferit o consultație în 25 de minute la o clinică din Newport.

Femeia ar fi precizat că s-ar putea să întârzie, deoarece trebuia să o pregătească pe fetiță și să ia autobuzul. Când a ajuns la spital, a intrat cu cinci minute întârziere față de ora 17:00, așa cum era stabilit, iar alte cinci minute le-a pierdut vorbind cu persoana de la recepție, informează BBC.

Cu toate acestea, declarațiile mamei au fost contestate de recepționistă, care a declarat că femeia a ajuns cu 18 minute mai târziu, moment în care și medicul a fost informat că a ajuns.

Mama copilei a fost anunțată ulterior că medicul nu mai poate să-i consulte fetița și va trebui să se întoarcă a doua zi dimineață. În timpul nopții, fetița a murit în ambulanță, în timp ce mama se grăbea să o ducă iar la spital.

×
Subiecte în articol: fetita astm medic intarziere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close