Antena 3 CNN Actualitate Social O fetiță de un an a murit după ce mama sa a lăsat-o timp de 6 ore, într-o mașină aflată în soare

O fetiță de un an a murit după ce mama sa a lăsat-o timp de 6 ore, într-o mașină aflată în soare

O fetiță de un an a murit după ce mama sa a lăsat-o timp de 6 ore, într-o mașină aflată în soare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Iul 2017   •   14:27

Dijanelle Fowler, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată după ce fetița ei în vârsta de un an a decedat. Copila ar fi murit deoarece a fost lăsată în mașină, timp de șase ore, în timp ce mama ei s-a dus la coafor.

Potrivit Daily Mail, oficialii poliției spun că Dijanelle Fowler a ajuns la programarea de la coafor la ora 10.04 și a lăsat-o pe fiica sa, Skylar, în mașină, cu instalația de aer condiționat pornită.

În scrut timp, după ce femeia a intrat în salonul de coafură, mașina s-a oprit, iar bebelușul a fost lăsat să se sufoce de cald în mașina încinsă, timp de 6 ore, fără ca mama ei să o verfice.

Înregistrările de pe camera de supraveghere arată că femeia s-a întors la mașină la ora 16.00, dar nu a sunat la poliție, ci a rugat un barbat de la salon să o ajute sa pornească autoturismul. 

Poliția crede că în acel moment fetița de un an era deja decedată, motiv pentru care mama ei i-a acoperit trupul cu haine pe care le avea în autoturism.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close