Antena 3 CNN Actualitate Social O fostă asistentă medicală și-a ucis opt pacienți, după ce le-a administrat o doză letală de insulină

O fostă asistentă medicală și-a ucis opt pacienți, după ce le-a administrat o doză letală de insulină

O fostă asistentă medicală și-a ucis opt pacienți, după ce le-a administrat o doză letală de insulină
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Iun 2017   •   11:09

Elizabeth Wettlaufer este o fostă asistentă medicală, care și-a ucis ucis cel puțin opt pacienți, internați la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din provincia canadiană Ontario. Femeia în vârstă de 49 de ani și-a recunoscut faptele în fața instanței.

Potrivit BBC News, Elizabeth Wettlaufer și-a ucis opt pacienți în perioada 2007-2016. Toate victimele ei, cinci femei și trei bărbați, aveau vârstele cuprinse între 75 și 96 de ani și se aflau internate la două centre de îngrijire a persoanelor vârstnice, unde femeia a lucrat.

Faptele ei au ieșit la iveală după ce poliția a dechis o anchetă în urma decesului pacienților, în luna septembrie.  În fața instanței, femeia a pledat vinovată la toate acuzațiile aduse.

Ea este vizată de opt acuzații de crimă, după ce le-a administrat pacienților o doză letală de insulină. Elizabeth Wettlaufer urmează să afle cât timp va petrece în spatele gratiilor pentru faptele ei.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close