Antena 3 CNN Actualitate Social O învățătoare din Iași a înfiat o fetiță, însă la scurt timp viața ei s-a transformat într-un coșmar

O învățătoare din Iași a înfiat o fetiță, însă la scurt timp viața ei s-a transformat într-un coșmar

O învățătoare din Iași a înfiat o fetiță, însă la scurt timp viața ei s-a transformat într-un coșmar
11 Iun 2019   •   10:43

Disperarea unei învățătoare din Iași a atins apogeul după ce fetița pe care a adoptat-o a aflat că nu este mama ei naturală, iar comportamentul copilei s-a schimbat radical. femeia recunoaște cu toată sinceritatea că nu ar mai repeta gestul dacă ar fi să dea timpul înapoi. 

Fetițaa fost abandonată în anul 2001, într-o maternitate din Iasi, iar după patru ani o învățătoare din Iași și-a dorit s-o adopte. Ceea ce s-a și întâmplat.

Deși la început i s-a părut a fi o idee bună, acum, femeia nu ar mai face acest pas. Și asta pentru că tot comportamentul fetei s-a schimbat la auzul veștii că a fost de fapt înfiată.

“Până la vârsta de șapte ani totul a fost bine, lapte și miere, ne înțelegeam foarte bine și ne iubeam. De atunci, nu știu exact ce s-a întâmplat. Noi am vrut să ținem ascuns acest lucru de ea, până la o vârstă decentă, ca sa înțeleagă despre ce este vorba. Voiam să păstrăm acest secret măcar până împlinea ea 16 ani și avea capacitatea să înțeleagă acest lucru. Problema a fost că, având prieteni de familie care aveau copii la rândul lor, de aceeași vârstă cu Maria, și ei știind că ea a fost adoptată, nu s-au ferit să-i spună acest lucru. Foarte puțini oameni știu că avem un copil adoptat, dar oricât de puțini ar fi, adevărul tot se afla înainte să i-l spunem noi. Din acea perioadă, Maria s-a schimbat total, nu o mai recunoșteam. Copilul cuminte și blând de altă dată s-a transformat într-un suflet plin de ură, care nu mai ținea cont de cât de tare rănește cu vorbele pe care le spune“, a declarat Andreea B. pentru bzi.ro.

După numeroase discuții cu fiica ei, învățătoarea a ajuns la concluzia că nu are niciun control asupra ei sau a emoțiilor sale.

×
Subiecte în articol: cosmar fetita invatatoare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close