x close

O nouă înșelătorie circulă pe rețelele de socializare. Trebuie să aveți grijă la anunțurile Sephora: ”Să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni”

17 Mai 2018   •   12:03
O nouă înșelătorie circulă pe rețelele de socializare. Trebuie să aveți grijă la anunțurile Sephora: ”Să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni” Foto: SEPHORA/ Facebook

O nouă înșelătorie cu vouchere circulă pe internet. De data aceasta compania folosită este Sephora.  Este vorba despre vouchere în valoare de 500 euro pentru achiziţionarea de produse cosmetice la preţ de 1 euro. 

“Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu partici pați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).
Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, a transmis Sephora pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

vouchere inselatorie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati