PERCHEZIȚII! Veste CUMPLITĂ pentru Liviu Dragnea în aceste clipe!

10 Aug 2017   •   15:06
PERCHEZIȚII! Veste CUMPLITĂ pentru Liviu Dragnea în aceste clipe! Foto: Agerpres.ro

Procurorii au făcut percheziții la ferma de porci din Teleorman, controlată de fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea. Bărbatul nu ar fi fost găsit la fermă, însă este chestiune de timp până când acesta va aduce explicații în fața procurorilor.

În aceste momente, Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA este audiat de procurorii în dosarul de evaziune în care au avut loc percheziții la ferma de porci, potrivit unor surse judiciare și este posibil ca acesta să fie reținut pentru 24 de ore, ca mai apoi să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ferma Salcia, al cărei obiect principal de activitate este creşterea porcilor, are 240 de angajaţi. În 2015, a înregistrat un profit de 89.265 lei la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei, iar anul trecut a avut afaceri de 34,2 milioane lei şi un profit net de 52.255 lei, scrie news.ro.

Parchetul instanţei supreme a anunţat joi dimineaţă că poliţiştii din Capitală şi din opt judeţe fac percheziţii la 80 de adrese - locuinţe şi sedii ale unor societăţi din domeniile construcţii, facility management, prelucrare deşeuri şi creşterea porcilor - într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro.

Conform sursei citate, în acest dosar se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi folosire cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea.

 

Parteneri
x close