x close

O nouă sesiune de înscrieri pentru 5.800 de vouchere de biciclete. Anunțul făcut de Primăria Capitalei

de S.T.    |    21 Iun 2018   •   20:11
O nouă sesiune de înscrieri pentru 5.800 de vouchere de biciclete. Anunțul făcut de Primăria Capitalei Foto: Pexels

Un număr de 5.800 de vouchere pentru transport alternativ, rămase nealocate din etapa anterioară, sunt disponibile în cadrul programului municipal „Biciclişti în Bucureşti”, informează Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat.

„Bucureştenii interesaţi pot aplica începând din această seară, ora 18,00, prin accesarea link-ului http://biciclete.pmb.ro/. Înregistrarea în aplicaţie se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile. Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la proiect”, a menţionat aceeaşi sursă.

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment.

Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureştenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare.

Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:

vouchere biciclete primaria capitalei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati