Antena 3 CNN Actualitate Social O nouă victimă a chirurgului Burnei dă detalii cutremurătoare. Despăgubirile în cazul său sunt uriașe

O nouă victimă a chirurgului Burnei dă detalii cutremurătoare. Despăgubirile în cazul său sunt uriașe

O nouă victimă a chirurgului Burnei dă detalii cutremurătoare. Despăgubirile în cazul său sunt uriașe
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2018   •   12:21

O nouă victimă a chirurgului Gheorghe Burnei a ieșit la lumină. Cazul s-a petrecut chiar la spitalul  Marie Curie din Capitală, unde doctorul a profesat.

Părinţii care îşi consideră copiii victimele profesorului îi cer daune morale impresionante de cinci milioane de euro în total. Dacă instanţa le va da câştig de cauză, iar profesorul nu va avea atâţia bani, spitalul trebuie să suporte diferenţa.

”Nu comentăm situaţia, atâta vreme cât suntem în faza de administrare a probatoriului”, a reacţionat medicul, prin intermediul avocatului.

”Unde am fost eu, mi-au zis că operaţia nu e de România, să fie dus în afară. Și nu a fost de acord să plec din ţară. S-a bătut cu pumnii în piept că el face operaţia, în premieră mondială. La 21 de zile, zicea că o să joace fotbal. Uitaţi-vă cum arată. Are doi ani de la operaţie.”, a declarat Rodica Andreiaș, potrivit unui post de televiziune.

×
Subiecte în articol: victima caz
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close