x close

O primărie din Bucureşti desfiinţează ghişeele

de M.Z.    |    14 Iul 2016   •   13:35
O primărie din Bucureşti desfiinţează ghişeele Foto: captura Antena 3

Bucureştenii ar putea scăpa de cozile la ghișee atunci când fac plăţi la stat sau au nevoie de un document administrativ, potrivit primarului sectorului 4, Daniel Băluţă (PSD), care a anunţat că intenţionează să desființeze ghișeele, informează România TV.net.

"În primul rând, conceptul de ghişeu pe care noi îl avem este, cum să spun, destul de neplăcut pentru noi, uneori umilitor. Simpla poziţie pe care o ai, tu stând în picioare şi el (n.r. - funcţionarul de la ghişeu) în faţa ta în poziţie şezândă şi aplecându-te de fiecare dată ca să spui ce ai de spus, nu e în regulă. E o barieră de comunicare. Vom sta frumos la măsuţă şi vom discuta civilizat, ca la bancă. Nu mai stăm cocoşaţi ca slugile", a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluţă. 

Toate documentele vor fi obţinute dintr-un singur loc. "De exemplu, un cetăţean care trebuie să plătească locul de parcare, să îşi ia o autorizaţie de construire şi un certificat de handicap nu se va mai plimba prin tot sectorul după documente. Toate acestea vor putea fi obţinute direct de la sediul Primăriei", susține Băluță. 

Potrivit primarului, noile modificări vor fi făcute din ianuarie 2017. 

Citeşte mai multe despre:

primarie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati