Antena 3 CNN Actualitate Social O româncă a fost sechestrată și agresată sexual mai multe ore în Italia de un conațional

O româncă a fost sechestrată și agresată sexual mai multe ore în Italia de un conațional

O româncă a fost sechestrată și agresată sexual mai multe ore în Italia de un conațional
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Iun 2019   •   10:18

Multe românce pleacă din țară pentru a câștiga bani mai mulți în străinătate, chiar dacă pentru asta trebuie să își părăsească familiile și prietenii, acceptând privațiuni cotidiene și chiar activități umilitoare. Fiecare dintre ele speră să revină în România, după câțiva ani, cu bani care să le ajute să ducă, alături de familie, o viață cel puțin decentă. 

Dar sunt și situații în care femeile ajung în situații limită. Esta cazul unei românce de doar 29 de ani, plecată în Italia. La Sicilia informează că fata a fost chemată de un conațional – 39 de ani – pentru a-i face curățenie în apartament. Însă, după ce a intrat, bărbatul a sechestrat-o pe tânăra femeie, agresând-o sexual mai multe ore.

Femeia, profitând de un moment de neatenție al agresorului, a reușit să fugă. A apelat la ajutorul medicilor, apoi a depus o plângere la poliție. Românul de 39 de ani și-a recunsocut fapta, informează stirilekanald.ro, iar acum se află în arest la domiciliu până la finalizarea anchetei.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close