Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără a fost găsită moartă pe un câmp: ”A plecat la București după un cântăreț! Nu știu cum a ajuns în Călărași!”

O tânără a fost găsită moartă pe un câmp: ”A plecat la București după un cântăreț! Nu știu cum a ajuns în Călărași!”

O tânără a fost găsită moartă pe un câmp: ”A plecat la București după un cântăreț! Nu știu cum a ajuns în Călărași!”
03 Noi 2017   •   16:01

M.C., o tânără de 27 de ani din Prahova, a fost găsită moartă pe un câmp din apropierea autostrăzii A2, pe raza județului Călărași. Trupul Mirabelei era complet dezbrăcat, iar hainele și o geantă i-au fost găsite la aproximativ 800 de metri de corp. Tatăl M. a povestit că știa că fiica sa a plecat pe data de 9 octombrie la București, la un concert al artistului Dilimanjaro. Prieteni de-ai fetei spun că acesta ar fi fost de fapt iubitul M. 

„Am luat legătura cu comisarul care se ocupa de caz și mi-a dat numărul de dosar de la Parchet. Eu am vrut să mă duc înapoi la Parchet să vorbesc, dar mi-a spus că bat drumul degeaba, că până nu se termină ancheta, ce mi-a spus el îmi va spune și procurorul. 

Nu știm, ea a plecat la București, noi nu știm cum a ajuns la Călărași. Nu ne-a spus, mami nici n-a știut că pleacă de acasă. Bunică-sii i-a spus că pleacă la București. Dimineață noi am plecat la serviciu, eu și nevasta, iar ea a plecat cu mașina de 12 și i-a spus bunică-sii că se duce la București, să stea liniștită că i-au intrat banii pe card din Danemarca” este o parte din mărturia emoționantă a tatălui fetei. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: moarta camp poveste tata
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close