Antena 3 CNN Actualitate Social Tânără, violată pe un drum agricol din Buzău

Tânără, violată pe un drum agricol din Buzău

Doi bărbaţi din Movila Banului, judeţul Buzău, au violat o tânără întâlnită pe un drum agricol. Fapta a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 iunie, iar cei doi au fost reţinuţi la scurt timp.

Tânără, violată pe un drum agricol din Buzău
15 Iun 2020   •   20:07

În urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Costeşti, judeţul Buzău, au stabilit că bănuiţi de săvârşirea faptei sunt doi bărbaţi de 21, respectiv 33 de ani, ambii din Movila Banului. 

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 12 spre 13 iunie, tânăra s-ar fi deplasat către locuinţa sa situată la marginea localităţii.

În timp ce tranzita un tronson de drum agricol, femeia a fost abordată de doi bărbaţi care se deplasau cu un autoturism, indivizi care i-au propus să întreţină raporturi sexuale, scrie adevarul.ro.

Deoarece femeia a refuzat, cei doi barbaţi ar fi urmărit-o şi, ulterior, prin constrângere fizică, ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale. Cei doi au ajuns în arest pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close