Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără a paralizat din cauza aerului condiţionat

O tânără a paralizat din cauza aerului condiţionat

O tânără a paralizat din cauza aerului condiţionat
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
18 Aug 2017   •   10:30

Problema celor care folosesc în exces aerul condiţionat este că le-a paralizat faţa, iar în unele cazuri abia mai vorbesc, potrivit cugetliber.ro.

„Am folosit aerul condiţionat la temperaturi scăzute. Ajungeam mereu acasă, încinsă de la soare şi dădeam drumul la aer, fără a mă gândi nici măcar o secundă că se poate ajunge la aşa ceva. Acum, am faţa deformată şi nu ştiu dacă o să mai arăt vreodată ca înainte", a declarat o tânără în vârstă de 29 de ani.

„Expunerea la curenţii de aer rece ai aparatului de aer condiţionat pot favoriza o pareză facială. În plus, acesta trebuie mereu curăţat, dezinfectat, pentru că ne poate îmbolnăvi prin bacteriile pe care le poate răspândi. Mai mult decât atât, sunt persoane alergice care nu suportă aerul rece, dar, oricum, oamenii nu trebuie să stea foarte aproape de aparat. Desigur, mai indicată ar fi ventilaţia din plafon, dar folosim aerul condiţionat pentru că este mai comod şi mai ieftin”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Camelia Ciobotaru, medic specialist reumatolog.

×
Subiecte în articol: aer conditionat paralizat tanara fata
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close