O tânără de 19 ani a sunat la 112 și a anunțat că este urmărită. Câteva minute mai târziu, fata era violată de trei tineri

11 Sep 2019   •   17:50
O tânără de 19 ani a sunat la 112 și a anunțat că este urmărită. Câteva minute mai târziu, fata era violată de trei tineri Foto: Pixabay.com

O tânără de 19 ani a sunat la 112 și a anunțat că este urmărită. Câteva minute mai târziu, fata era violată de trei tineri. 

Marţi, 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea Dunării, în localitatea Şimian, situată în imediata vecinătate a oraşului Drobeta Turnu Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti, care au găsit-o pe tânăra care telefonase la 112 la scurt timp după ce a fost violată.

Adolescenta spusese la telefon că este urmărită pe malul Dunării de trei tineri pe care nu-i cunoaşte. După ce tânăra i-a descris pe agresori, poliţiştii şi jandarmii au reuşit să-i găsească, undeva pe raza oraşului Drobeta Turnu Severin. “Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din comuna Bălăciţa, atât tânăra cât şi aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea celor sesizate. Aici victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reţinerea celor trei tineri”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, potrivit Adevărul.

Parteneri
x close