Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără s-a sinucis în închisoare. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor e incredibil

O tânără s-a sinucis în închisoare. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor e incredibil

O tânără s-a sinucis în închisoare. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor e incredibil
23 Oct 2018   •   18:23

O tânără de 21 de ani s-a sinucis în pușcărie! Iar motivul pentru care a recurs la acest gest extrem este de-a dreptul incredibil. 

Katie Allan era studentă în anul trei la Universitatea din Glasgow. În luna martie a acestui an, tânăra a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volan și a lovit un adolescent de 15 ani. 

Katie a fugit de la locul accidentului însă a fost găsită de oamenii legii datorită unui martor care i-a văzut numărul de înmatriculare al mașinii. Băiatul a suferit răni serioase însă a supraviețuit. Katie Allan a declarat atunci că nu-și amintea ce s-a întâmplat și a fost condamnată la 16 luni de închisoare, scrie cancan.ro.

Părinţii spun că din cauza stresului, fiica lor îşi pierduse 80 la sută din păr. Fata era umilită mereu atât de poliţişti, cât şi de colegele de celulă. La un moment dat, acestea au pus-o să se dezbrace şi să defileze goală. Katie n-a suportat umilințele la care era supusă şi s-a sinucis.

×
Subiecte în articol: tanara sinucidere inchisoare motiv zile
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close