Antena 3 CNN Actualitate Social O vedetă de la noi, dezvăluiri incredibile despre divorț. „Credeam că eu sunt de vină, dar de fapt...”

O vedetă de la noi, dezvăluiri incredibile despre divorț. „Credeam că eu sunt de vină, dar de fapt...”

O vedetă de la noi, dezvăluiri incredibile despre divorț. „Credeam că eu sunt de vină, dar de fapt...”
02 Mai 2018   •   17:08

Diana Dumitrescu a vorbit fără ocolișuri despre traiectoria de la o mare iubire la un dureros proces de divorț.

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion, însă după aproape patru ani de mariaj și alți doi de relație, cei doi și-au spus adio definitive.

„Problema e că nu mă mai regăseam eu în viața mea de acasă, eu nu mai știam cine sunt eu. La vreo doi ani după aceea lucrurile au început puţin să se schimbe. Ne-am îndepărtat unul de celălalt, nu ştiu de ce şi ce s-a întâmplat, dar în final cert este că ajunsesem ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Eram doi străini care dormeam în acelaşi pat şi aveam vieţi total diferite. Nu mai comunicam deloc. Pur şi simplu lucrurile s-au rupt. ”Lumea mea se zguduia, începea să cadă, tot castelul de nisip pe care eu mi-l construisem în minte şi simţeam că lucrurile astea se întâmplă şi credeam că eu sunt de vină şi că eu am greşit cu ceva, dar de fapt aşa era situaţia, aşa s-a întâmplat pur şi simplu s-a rupt, s-a consumat relaţia”, a povestit Diana Dumitrescu, potrivit unica.ro.

În prezent, Diana Dumitrescu are o relație cu Alin Boroi, un tânăr afacerist, cu care se iubește de peste patru ani și alături de care are planuri serioase.

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close