Antena 3 CNN Actualitate Social Oamenii au intrat pe geam într-un apartament din Constanța și au avut parte de șocul vieții lor: „Colcăiau peste tot!”

Oamenii au intrat pe geam într-un apartament din Constanța și au avut parte de șocul vieții lor: „Colcăiau peste tot!”

Oamenii au intrat pe geam într-un apartament din Constanța și au avut parte de șocul vieții lor: „Colcăiau peste tot!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Oct 2019   •   10:55

Imagini de coșmar într-un apartament din Constanța. De mai bine de șase ani, oamenii din bloc se plâng de mirosul puternic de putrefacție și de șobolani și gândaci care mișună în voie din cauza unei vecine. 

În ciuda plângerilor la autorități, abia în urma unei acțiuni judecătorești, vecinii au reușit să intre în casă.

Doar că surpriză, nu au putut intra decât pe geam, din cauza gunoaielor care blocau ușa. Iar aici au avut un adevărat șoc.

Pe lângă gândacii care colcăiau peste tot, în apartamentul proprietarei își aveau, totodată, adăpostul câini, pisici, purici și căpușe, chiar și șobolani.

Executorul judecătoresc şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate au mers la fața locului pentru operațiunea de igienizare a locuinței. Joi, 3 octombrie, operațiunea nu se terminase, deși firma angajată de asociația de proprietari să facă curățenie a muncit la foc continuu. Mai multe containere de gunoi au fost scoase din apartament în cele două zile, iar acțiunea va continua și în zilele următoare.

Vecinii spun că, de 20 de ani, bătrâna nu a folosit toatetă, nevoile și le făcea în casă, atât ea, cât și sora ei cu care a locuit până acum doi ani, când a decedat, îmbolnăvindu-se grav din cauza mizeriei, scrie replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: gunoaie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close