Antena 3 CNN Actualitate Social Olguța Vasilescu: Cred că niște procurori s-au apucat să facă deja plângeri penale vreunui ministru

Olguța Vasilescu: Cred că niște procurori s-au apucat să facă deja plângeri penale vreunui ministru

Olguța Vasilescu: Cred că niște procurori s-au apucat să facă deja plângeri penale vreunui ministru
01 Sep 2019   •   21:37

Lia Olguța Vasilescu a declarat că în opinia sa, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că o să-l dea în judecată pe Klaus Iohannis pentru afirmația că Guvernul este „corupt”, niște procurori pregătesc deja plângeri penale pentru vreun ministru din Cabinetul său.

„Premierul a declarat deja că avocații dumneai lucrează la aceasta plângere. Nu am văzut această plângere. Trebuie să începem să reacționam la toate aceste atacuri mizerabile îndreptate asupra noastră fără dovezi, deși eu cred că niște procurori s-au apucat repede de treabă, din dorința să-l mulțumească pe Președinte și să facă plângeri penale vreunui ministru. Ne așteptăm la orice. Cu siguranță nu am auzit de niciun act de corupție al Guvernului până acum și cred că trebuie reacționat pentru că trebuie să stingem odată toate aceste mizerii care se lansează în spațiul public”, a zis Lia Olguța Vasilescu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close