Antena 3 CNN Actualitate Social Operațiune de slavare în masivul Bucegi. Turista care a căzut în râpa de 30 de metri a fost recuperată

Operațiune de slavare în masivul Bucegi. Turista care a căzut în râpa de 30 de metri a fost recuperată

Operațiune de slavare în masivul Bucegi. Turista care a căzut în râpa de 30 de metri a fost recuperată
Sursa foto: Foto: Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont/ Facebook
09 Sep 2017   •   13:42

Update:  Turista care a căzut sâmbătă într-o vale în masivul Bucegi a fost recuperată de salvamontişti, ea urmând a fi preluată de o ambulanţă de la Telecabina din Buşteni pentru a fi dusă la spital. 

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, femeia în vârstă de 76 de ani, din Bucureşti, a alunecat aproximativ 30 de metri în Valea Spumoasă din masivul Bucegi, ea suferind mai multe traumatisme. 

 

Știre inițială: O turistă care se afla sâmbătă pe munte în masivul Bucegi a căzut într-o râpă câteva zeci de metri, la faţa locului acţionând pentru recuperarea acesteia salvamontiştii din Buşteni şi jandarmii montani. 

Potrivit ISU Prahova, salvatorii montani din Buşteni şi jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unei persoane care a căzut într-o râpă în zona Buşteni, aceasta fiind conştientă. 

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că accidentul s-a petrecut în zona Valea Frumoasă, turista căzând în gol câteva zeci de metri. 

Acţiunea de recuperare este în desfăşurare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: salvatori recuperare rapa munte turista
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close