Antena 3 CNN Actualitate Social "Orașul Faptelor Bune", deschis oficial în Oradea | Radio ZU aduce bucurie și anul acesta românilor care au nevoie de ajutor

"Orașul Faptelor Bune", deschis oficial în Oradea | Radio ZU aduce bucurie și anul acesta românilor care au nevoie de ajutor

Oradea este, pentru al patrulea an la rând, Orașul Faptelor Bune. Cei mai îndrăgiți DJ de la Radio ZU au ajuns în orașul de pe Crișul Repede.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   16:54

Cu toții au ajuns pregătiți pentru o nouă provocare: să ajute cât mai mulți români care au nevoie de cei cu sufletul mare. Timp de o săptămână, 24 de ore din 24, întregul maraton al faptelor bune va fi transmis în direct, din celebra casa de sticlă ZU.  

Sute de persoane, venite din toate colțurile țării, i-au așteptat pe DJ favoriți în Piața Unirii din Oradea. După o ședință foto cu fanii, vedetele Radio ZU au trecut la pupitrele amplasate în casa ZU din Târgul de Crăciun.

Acolo vor rămâne timp de o săptămână pentru maratonul faptelor bune. Un proiect de suflet al echipei de la Radio ZU, care de opt ani îl ajută pe Moș Crăciun și îndeplinește dorințe, iar poveștile triste ajung prin forța oamenilor să aibă un final fericit. 

Citește și: Românii pot cumpăra brazi de Crăciun "cu pedigree", din pepiniere: "Primim pașaport de plantă"

"Mă bucur pentru fiecare donație, pentru fiecare  caz rezolvat. Vin la acest microfon știind că avem de făcut foarte mult bine", a declarat Mihai Morar. 

"Emoții au fost și vor fi pentru fiecare caz. Am ales tot Oradea pentru că este orașul în care ne simțim atât de bine, iar echipa câștigătoare nu se schimbă", a precizat Daniel Buzdugan. 

Întreaga campanie va putea fi ascultată nonstop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video pe site-ul radioului. 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close