Antena 3 CNN Actualitate Social ”Orașul Faptelor Bune”, record de donații | Cazul lui Vlad, un băiat de 11 ani, care a rămas fără vedere, după o operație: ”Am strâns peste 30.000 de euro, într-o oră”

”Orașul Faptelor Bune”, record de donații | Cazul lui Vlad, un băiat de 11 ani, care a rămas fără vedere, după o operație: ”Am strâns peste 30.000 de euro, într-o oră”

Campania Radio ZU, Oraşul Faptelor Bune, din fiecare iarnă a ajuns, astăzi, în a șasea zi. "România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, ci dai din ceea ce esti", aşa sună, anul acesta, chemarea la fapte bune,

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   10:14

Este a șasea zi la Orașul Faptelor Bune, la Oradea. Mihai Morar și Daniel Buzdugan au primit vizita neașteptată, în Casa Radio ZU, a lui Vlad, un băiețel de 11 ani, care a rămas fără vedere după o intervenție chirurgicală, pentru care s-au strâns 30.000 de euro, într-o singură oră, acum două zile.

”Vlad este unul dintre eroii din Orașul Faptelor Bune. Acum două zile, noi am strâns 30.000 de euro. Uitați-vă la Vlad, orice familie și l-ar dori în casă. Este un băiețel extraordinar de înțelept la 11 ani. Acum trei ani, după o intervenție la otită a rămas fără vedere. Nu mai vede aproape deloc.

”Am strâns peste 30.000 de euro, într-o oră”

Noi am strâns peste 30.000 de euro, într-o oră, acum două zile, la Orașul Faptelor Bune pentru tratamentul cu celule stem în Thailanda. Vlad a vrut să ne mulțumească. A venit toată noaptea cu mașina, cu părinții, din București. În dimineața asta, a venit aici, în studio, la Oradea, la Casa Radio ZU, ca să poarte tricoul oficial Orașul Faptelor Bune, el fiind cel mai mare fan Dinamo”, a transmis Mihai Morar, din Orașul Faptelor Bune.

Mesajul lui Vlad este unul plin de emoție: ”Mulțumesc și Sărbători Fericite! Nici n-am cuvinte!”

Mihai Morar a mărturisit că Daniel Buzdugan a plâns când Vlad a intrat în Casa Radio ZU din Orașul Faptelor Bune de la Oradea.

”M-a durut foarte tare, pentru că este un copil care este atât de frumos și interior, și exterior să fie atât de crunt lovit de această boală. Vreau să îi salut pe orădeni, care se uita la noi în această dimineață, la emisiune și mai ales pe cei care sunt cu echipa Dinamo, galeria de aici din Bihor. Când a auzit că un dinamovist de-al lor este în Orașul Faptelor Bune, suporterii au sărit să doneze și vor veni în continuare să aducă niște bănuți pentru Vlad, pentru operații”, a mărturisit Daniel Buzdugan.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Orașul Faptelor Bune Oradea
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close