Antena 3 CNN Actualitate Social "Oraşul Faptelor Bune", record de donaţii: 80.000 de euro într-o singură oră. Zeci de vieţi, schimbate de Radio ZU | "România, fă Rai din ce dai"

"Oraşul Faptelor Bune", record de donaţii: 80.000 de euro într-o singură oră. Zeci de vieţi, schimbate de Radio ZU | "România, fă Rai din ce dai"

Radio ZU a început, ca în fiecare an, campania Oraşul Faptelor Bune. "România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!". Așa sună, anul acesta, chemarea la "Fapte Bune" pe care, conform tradiției începute acum opt ani, echipa Radio ZU și ascultătorii Radio ZU o respectă an de an, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2023   •   13:22

"Orașul Faptelor Bune", ediția 2023, a început pe 16 decembrie, în și din inima Târgului de Crăciun din Oradea, de unde până pe 22 decembrie va emite în case de români din țară, dar și dincolo de ea, în suflete de oameni buni, transmițând energia facerii de bine, prin vocile celor opt DJ-i care și anul acesta au luat decizia să plece de lângă ai lor pentru a fi ai tuturor.

"România, fă Rai din ce dai"

A doua zi în Oraşul Faptelor Bune s-a încheiat cu donaţii record din partea oamenilor. Colegii de la Radio ZU au reuşit să le aducă zâmbetul pe buze familiilor care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Într-o singură oră au fost strânşi 80.000 de euro.

Viaţa a patru familii s-a schimbat radical. Printre ele şi a Mariei, o fetiţă de doar 6 luni care s-a născut cu multiple malformaţii şi are nevoie de o serie de intervenţii chirurgicale în valoare de 200.000 de euro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Record de donaţii la Oraşul Faptelor Bune - 80.000 de euro într-o oră

Într-o singură oră au fost strânși 80.000 de euro, un adevărat record din toate cele 8 ediții ale proiectului "Orașul faptelor bune". Dj-ii i-au îndemnat pe oameni să doneze și în urna aflată langa casa de sticla din centrul oraşului, montată chiar în inima târgului de Crăciun.

Timp de 7 zile şi 7 nopţi, cei de la Radio ZU vor aduce în atenţia publicului cauzurile a zeci de familii care au nevoie de ajutor. Ascultătorii din întrega ţară pot dona pentru ele.

Cei care vin să doneze se bucură şi de concertele organizate în Oraşul Faptelor Bune. În ciuda vremii friguroase, peste 1000 de oameni au umplut piaţa centrală şi au dansat alături de Nicole Cherry, Raluka, Jo şi Andrei Bănuţă.

Luni seara vor urca pe scena montată în fața casei Zu – Irina Rimes, Ami și Guess Who. Pe tot parcursul zilei vedetele Zu vor incerca sa strângă toți banii necesari pentru operatiile micuţei Maria, cei 200.000 de euro.
 

 

×
Subiecte în articol: Orașul Faptelor Bune Radio ZU
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close