Antena 3 CNN Actualitate Social Dosar penal și ordin de restricție împotriva unei mame din Constanța care și-a agresat copila de 3 ani: "Ia de aici! Unde e cuțitul, să te..."

Dosar penal și ordin de restricție împotriva unei mame din Constanța care și-a agresat copila de 3 ani: "Ia de aici! Unde e cuțitul, să te..."

O femeie de 29 de ani din Constanţa este cercetată după şi-a lovit fetiţa în vârstă de doi ani şi a ameninţat-o că o omoară. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie împotriva femeii.

Dosar penal și ordin de restricție împotriva unei mame din Constanța care și-a agresat copila de 3 ani: "Ia de aici! Unde e cuțitul, să te..."
de Alexandra Dima    |    08 Ian 2022   •   19:54

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, sâmbătă seara, că în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se observă cum o femeie agresează o fetiţă, poliţiştii au început verificările.

"În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de doi ani, este fiica acesteia", a anunţat IPJ Constanţa.

Oamenii legii mai menţionează că din primele cercetări,  pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei. 

"Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială", a mai transmis IPJ Constanţa. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, ancheta fiind coordonată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În imaginile apărute pe o reţea de socializare se observă cum femeia o loveşte în mod repetat pe fetiţă şi o ameninţă că o omoară pentru că seamănă cu tatăl ei.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă
x close